Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, υπολογίζεται ότι σήμερα 1 στους 6 ανθρώπους παγκοσμίως αντιμετωπίζει προβλήματα υπογονιμότητας – μπορεί ανάμεσά τους και κάποιος που ξέρεις: η αδερφή σου, ένας φίλος σου, εσύ.

Η έγκαιρη κινητοποίηση, η αναζήτηση εξειδικευμένης διερεύνησης και η υπεύθυνη επιστημονική ενημέρωση είναι καταλυτικής σημασίας για να μπορέσει ένα ζευγάρι να φέρει ένα παιδί στον κόσμο. Το Υγεία Πτολεμαΐδας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας που γιορτάζεται σήμερα, 15 Ιουνίου, και στηρίζει τα ζευγάρια στο ταξίδι τους προς τη γονεϊκότητα.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου μας προσφέρουν προληπτικές εξετάσεις για τη διερεύνηση της γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας.




 

Για γυναίκες:

· FSH (θυλακιοτρόπος ορμόνη)

· LH (ωχρινοτρόπος ορμόνη)

· PRG (προγεστερόνη)

· Ε2 (οιστραδιόλη)

· AMH (Αντιμυλλέριος Ορμόνη)

Για άνδρες:




 

· ΤΕSTO (τεστοστερόνη)

· Σπερμοδιάγραμμα

Αυτή την ημέρα ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και πρόληψης, κλείστε το ραντεβού σας και κάντε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου σας!

Τηλέφωνο: 2463 054480

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.