Μετά την  εκπαίδευση, την 1η μέρα του 5ου Τουρνουα “Ντασιος Παναγιώτης” ,  στην Βασική Υποστήριξη ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από το Παράρτημα Γρεβενών του ΕΚΑΒ Κοζάνης, την Παρασκευή (2η μέρα), είχαμε τρεις ακόμη ενημερωτικές διαλέξεις.

Ο Πρόεδρος του ΦΟ Πρωτέας, Χαράλαμπος Πενλίδης καλοσωρίζει τον κόσμο, στο  Διοικητήριο Γρεβενών-Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων “Πέτρος Σιούλης” :

α) Διάλεξη από τον Ιατρό Ορθοπαιδικό του Συλλόγου μας κ.Λιάντση Αθανάσιο που αφορά την πρόληψη, διαχείριση και αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων:

 




 

β) Διάλεξη από τον Γυμναστή της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης κ. Παπαβασιλείου Νικόλαο, σχετικά με τα οφέλη της ενασχόλησης με το μπάσκετ, στην προεφηβική ηλικία:

γ) Διάλεξη για την αποφυγή κινδύνων που εγκυμονεί η αλόγιστη χρήση του διαδικτύου από την Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών και ειδικότερα από τον Αστυνόμο Α Παναγιώτη Ντάνα:

Ο Πρόεδρος:

Εικόνες:

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.