Ο Γιάννης Γιάτσιος, εκλέγεται Βουλευτής Γρεβενών.

Ο Θανάσης Σταυρόπουλος, γράφει:

Η τεράστια σημερινή νίκη της ΝΔ είναι η αναγνώριση και επιβράβευση της συνετής και αποτελεσματικής διακυβέρνησης της χώρας μας, τα τελευταία 4 χρόνια, από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγχρόνως αποτελεί και εντολή της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών για μία σταθερή Κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, μία κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η οποία είναι βέβαιο ότι, θα διατηρήσει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών για πρόοδο και ευημερία

Και οι κάλπες της Π.Ε. Γρεβενών έδωσαν στη ΝΔ τη νίκη και ανέδειξαν ως εκπρόσωπό τους στη Βουλή των Ελλήνων τον Γιάννη Γιάτσιο τον οποίο συγχαίρω και εύχομαι καλή δύναμη.

Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ όλες και όλους τους συμπολίτες μου για τον αγώνα που έδωσαν ώστε η ΝΔ να πετύχει αυτό το μεγάλο ποσοστό στα Γρεβενά και εύχομαι ο τόπος μας να πάει μπροστά και μόνο μπροστά.

Δείτε το video:

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.