Αγαπητές φίλες Αγαπητοί φίλοι. Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες.

Στις Εθνικές Εκλογές, καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη, μαζί με όλους εσάς, για τη δημιουργία ενός ευνοϊκότερου μέλλοντος για τη νέα γενιά, για τους νέους επιχειρηματίες, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους αγρότες και κτηνοτρόφους του τόπου μας.

Των Γρεβενών μας.

Του τόπου, του οποίου είμαι γέννημα  θρέμμα, καθώς, εδώ μεγάλωσα, εδώ ζω, εδώ εργάζομαι, εδώ έκανα οικογένεια.

Είναι ο τόπος που αγαπώ, είναι ο τόπος που έχω λάβει και έχω δώσει πολύ αγάπη.




Σε αυτή τη μάχη, λοιπόν, δηλώνω και πάλι ¨παρών¨, από χρέος και καθήκον να υπηρετήσω τον τόπο μου και ζητώ να μου δώσετε δύναμη με τη στηριξή σας.

Δύναμη, για να διεκδικήσω ανυποχώρητα, για να παλέψω με πείσμα για όλα όσα αφορούν τα κοινά μας όνειρα, τις κοινές μας αγωνίες τους κοινούς μας στόχους.

Με αποφασιστικότητα, με περισσότερη εμπειρία και γνώση, με ξεκάθαρο πλάνο και σχέδιο, με τις απαιτούμενες επαφές και σχέσεις με τα κέντρα εξουσίας και, κυρίως, με αδιαπραγμάτευτη διάθεση για συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς, να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ, να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν και, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, να χτίσουμε πάνω σε στέρεες βάσεις, την επόμενη ημέρα του τόπου μας.

Για να φέρουμε τα Γρεβενά μας ξανά ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

 

 
Υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών 
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.