Την περιοδεία του στη Θεσσαλία αυτή τη φορά, συνέχισε χθες Τετάρτη 10 Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ της ΠΕ Γρεβενών κ. Γιάννης Γιάτσιος επισκεπτόμενος την Ελασσόνα, τον Τύρναβο και το Βελεστίνο, προκειμένου να μιλήσει στους συμπατριώτες του που ζουν εκτός Γρεβενών.




Ο κ. Γιάτσιος μίλησε για την σταθερή του παρουσία στα πολιτικά πράγματα του τόπου του, καθώς και για και τις άοκνες προσπάθειές του να επιλύει τα προβλήματα που ανέκυπταν στο διάστημα της θητείας του ως αυτοδιοικητικός, και διαβεβαίωσε για ανάλογη συνέπεια λόγων και έργων αν εκλεγεί βουλευτής.

Ο κ. Γιάτσιος ανέφερε πως απόλυτη προτεραιότητα του αποτελούν οι άνθρωποι και ο τόπος των Γρεβενών. «Γνωρίζω τις ανάγκες, τις δυσκολίες αλλά και τις δυνατότητες του τόπου μας και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση των όρων ζωής των συμπολιτών μας», σημείωσε, κλείνοντας καταχειροκροτούμενος την ομιλία του.

Περισσότερες εικόνες στον ΑΕΤΟ




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.