Άλλη μία καθαρή νίκη για τις Σειρήνες που συνεχίζουν σταθερά στην πρώτη θέση, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος!
Στο πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια μας, αν και επηρεασμένες από την διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα, πέτυχαν ένα τέρμα με τη ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ αν η Κωσταρέλα δεν αστοχούσε από θέση τετ α τετ!




 

Οι φιλοξενούμενες απείλησαν μόνο σε μία περίπτωση, όταν σε εκτέλεση φάουλ η Κωνσταντινίδου απέκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά της γωνία!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σειρήνες ανέβασαν την απόδοσή τους και διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφάλια της ΚΕΛΕΜΕΝΙ ενώ χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα – τόσο η Μπόζιαρη όσο και η Τάσιου αστόχησαν από πλεονεκτική θέση!

Αρχική 11αδα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ(Τ), ΔΑΔΙΟΥ, ΙΣΠΟΓΛΙΔΟΥ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, ΚΕΛΕΜΕΝΙ, ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ, ΤΑΣΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΡΕΛΑ, ΒΛΑΧΟΥ, ΜΠΟΖΙΑΡΗ

Αλλαγές: ΜΠΟΥΚΑ, ΜΑΥΡΙΔΟΥ, ΦΙΛΙΟΥ, ΤΣΙΑΛΤΑ, ΣΑΡΟΥΣΑΒΒΙΔΟΥ

Στον πάγκο βρέθηκαν: Ανθιμίδου, Τσαρτσαράκη, Πατσιούρα, Παππά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑΔΗ

Περισσότερες εικόνες στον ΑΕΤΟ




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.