Ανοιχτή για το κοινό και με ελεύθερη είσοδο θα είναι από την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 έως και την Κυριακή 30 Απριλίου 2023, με ώρες λειτουργίας από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, η έκθεση ζωγραφικής του συνδημότη μας Βασίλη Βασιλόπουλου, με καταγωγή από το Μέγαρο Γρεβενών και το Τσοτύλι Βοΐου, η οποία θα φιλοξενείται στη Δημοτική Αίθουσα Τέχνης “Αριστοτέλης Βαρσάμης”, στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Γρεβενών.




 

Ο κ.Βασιλόπουλος, σωφρονιστικός υπάλληλος στο Κατάστημα Κράτησης Φελλίου Γρεβενών, ασχολείται ερασιτεχνικά τα τελευταία πέντε χρόνια με την τέχνη της ελαιογραφίας, μαθητεύοντας κοντά στον γνωστό Κοζανίτη ζωγράφο Γιώργο Χριβατίδη και εκθέτοντας συνολικά 28 επιλεγμένα έργα πάνω στον καμβά.




Ο Δήμος Γρεβενών, στηρίζοντας πάντα δράσεις τέχνης και πολιτισμού, σας προσκαλεί όλες και όλους να θαυμάσετε από κοντά την ξεχωριστή αυτή έκθεση ζωγραφικής που θα κοσμεί την πόλη μας αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.