Στο Studio 1 του Star-fm 933, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης  (29-3), ο πρώην Βουλευτής ΠΕ Γρεβενών και ξανά υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Μπγιάλας.

Ο κ. Μπγιαλας, μεταξύ άλλων, και αφού χαρακτηρίσε ως “λαίλαπα για τη χώρα και τους πολίτες της” τη τετραετή διακυβερνηση της χώρας από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε την πεποίθησή του οτι ο Ελληνικός λαός, στις 21 Μαΐου, θα εκλέξει – από την πρώτη Κυριακή- μια κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα για τα Γρεβενά, ο κ. Μπγιαλας, υπογράμμισε ότι ήρθε πλέον η ώρα να βγουν από το αναπτυξιακό τέλμα και την πλήρη απαξίωση. “Ηρθε η ώρα τα Γρεβενά να βγουν στο προσκήνιο για τους σωστούς λόγους“, σημείωσε με νοημα, συμπληρώνοντας ότι, όπως πανελλαδικά, έτσι και στα Γρεβενα, οι πολίτες έχουν αντιληφθεί την αναγκαιότητα της πολιτικής αλλαγής.

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.