Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Αμπελουργίας με τίτλο «Η συμβολή της αμπελουργίας και του οίνου στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της Π.Ε. Γρεβενών» τη Δευτέρα (20-1) , στην Αίθουσα «Πέτρος Σιούλης», στο Διοικητήριο Π.Ε. Γρεβενών, υπό την αιγίδα της Π.Ε. Γρεβενών και με τους αμπελουργούς και άλλους ενδιαφερόμενους να δίνουν δυναμικό παρόν. Μια ημερίδα που διοργανώθηκε με προσωπικές πρωτοβουλίες του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, κ. Φωλίνα Αθανάσιου, και που αποσκοπεί στην ανάδειξη της αξίας της γρεβενιώτικης αμπέλου και αμπελουργίας, και στην έναρξη μιας προσπάθειας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων της.
 




 

Παρόντες, εκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κασαπίδης Γεώργιος, και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Χατζηζήσης Λάμπρος. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κ. Θεοχάρης Σεραφείμ, Γεωπόνος και διδάκτωρ Αμπελουργίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η κ. Κριθαριώτη Χρυσούλα, Τεχνολόγος Τροφίμων με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Οινογνωσία και το Διεθνές Εμπόριο Οίνου, και ο κ. Σιδηρόπουλος Γεώργιος, Γεωπόνος & Τεχνικός Σύμβουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.