Δείτε τι είπε για Βασιλίτσα και Στρατόπεδο Γρεβενών..
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις του απεσταλμένου του Star-Media Group, Γιάννη Μπαϊνέτα, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (14-2) στην Κοζάνη, στα ΜΜΕ, δημοσιοποίησε την επίσκεψή του στα Γρεβενά, η οποία θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

 




 

 Στην ερώτησή μας για το Χιονοδρομικό της Βασιλίτσας: 
 Είναι επιτακτική ανάγκη ο εκσυγχρονισμός των υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου Της Βασιλίτσας, όπως και η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού αφού δεν φτάνει ο αριθμός των μονίμων υπαλλήλων και χειριστών μηχανημάτων οι οποίοι συμπληρώνονται κάθε χρόνο με έκτακτο προσωπικό, καθώς επίσης είναι άκρως απαραίτητη η διόρθωση του οδικού δικτύου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας είπε ότι:
η Βασιλίτσα είναι το καλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο στη χώρα, θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την χρηματοδότηση της Ελληνικής πολιτείας, οι υποδομές όπως επίσης και η βελτίωση του οδικού δικτύου θα βελτιωθεί, το μέλλον όμως, ανέφερε ο Πρωθυπουργός, είναι να υπάρξει Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.. 

 




 Στην ερώτησή μας αναφορικά με το Στρατόπεδο στα Γρεβενά: 
 Είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στρατόπεδα της Ελλάδας.
Ποια είναι η επόμενη του μέρα; Θα συνεχίσει ως Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ), καθώς τα ΣΥΠΟ δρομολογούνται με κλείσιμο τους επόμενους μήνες, και να μετατραπεί στην συνέχεια σε ένα απλό στρατόπεδο ή θα ενισχυθεί και θα αναβαθμιστεί σε Κέντρο Νεοσυλλέκτων
, ανέφερε ότι είναι κάτι που δεν γνωρίζει ακόμη, και δεσμεύτηκε πως θα το ανακοινώσει από τα Γρεβενά, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, που θα επισκεφτεί τον Νομό μας.

Οι ερωτήσεις του Γιάννη Μπαϊνέτα:

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.