Με μία όμορφη εκδήλωση με τίτλο: “Για σένα μητέρα”, έκλεισε ο εορτασμός της Υπαπαντής του Κυρίου, εορτή της Μάνας για την Ορθόδοξη Εκκλησία, στην Μητρόπολη Γρεβενών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία “Μάνα, συνεργάτης του Θεού!” την οποία παρουσίασε η καλεσμένη κα. Φωτεινή Φωτιάδου-Κωνσταντίνου, Εκπαιδευτικός – Λογοτέχνης.  




 


Μέσα σε λίγες κουβέντες παρουσίασε με εύληπτο και ιδιαίτερο τρόπο την σημαντικότητα της μητρότητας για όλον τον κόσμο. Οι μελωδίες της Χορωδίας Κυριών της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, που την διευθύνει ο κ. Χρήστος Νανέρης, σε συνδυασμό με τα κείμενα που ανέγνωσε ο π. Εμμανουήλ Σκλαβούνος, έδωσαν την καλλιτεχνική χροιά στην εορταστική ατμόσφαιρα.

 




 

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ επέδωσε βραβεία σε οικογένειες του νομού Γρεβενών που φέτος έγιναν πολύτεκνες καθώς και τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.