Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 28/1/2023,ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών (EOES 2023), τον οποίο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ)και τελείυπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών με τους μαθητές: Τσιάλτα Σταυρούλα–Ειρήνη, Ευαγγελόπουλο Στέργιο και Βραζιτίκο Γεράσιμο.

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για το ήθος, το ζήλο, τη συνέπεια και την εργατικότητα που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας για το διαγωνισμό, τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και ευελπιστούμε η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό να γίνει η αφετηρία και άλλων επιτυχιών.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές μας, και για το γεγονός ότι, στην ιστορία του Πανελλήνιου Διαγωνισμού EOES (πρώην EUSO), ο οποίος διεξάγεται από το 2006, είναι η πρώτη ομάδα μαθητών ΕΠΑΛ που συμμετείχε σε τελικό.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Υπεύθυνη του ΕΚΦΕ Γρεβενών Μίχου Δέσποινα (Φυσικό) και την συνοδό εκπαιδευτικό και μέντορα των μαθητών Τσουπλή Αναστασία (Χημικό) για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.