Συγκλόνισε ο επικήδειος της μητέρας του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, στη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως. Μάλιστα, την ώρα που η τραγική μητέρα αποχαιρετούσε τον γιό της, οι παρευρισκόμενοι – μεταξύ τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Νίκος Χαρδαλιάς – βούρκωσαν, μη μπορώνας να κρύψουν τη συγκίνησή τους.
 




 

Δείτε το βίντεο με τον επικήδειο της μητέρας του υποσμηναγού:

«Το παιδί μου έφυγε από κοντά τόσο νωρίς. Μάριε αγόρι μου, αστέρι της ψυχής μου, πάντα χαμογελαστός, ποτέ δεν με είχες στεναχωρήσει για ποτέ και για τίποτα. Αξιοπρεπής και εργατικός, δοτικός σε όλους. Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα στην αγκαλιά της. Ο καλύτερος αδελφός για τα αδέρφια σου. Ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου, τη Ζωή μας. Έγινες ο Ίκαρος της καρδίας μας, ο ήρωας που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε» ανέφερε στον επικήδειό της η μητέρα του υποσμηναγού.

Και συνέχισε: «Όλη η Ελλάδα φωνάζει αθάνατος. Για μένα ήσουν και θα είσαι το παιδί μου. Ο άγγελός μου που θαύμαζα. Και πόσο να ήξερες πόσο θα μου λείψεις. Και τέλος, δύο στίχους στον Μάριο, στον Στάθη και τους πιλότους που χάθηκαν: ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός. Καλό ταξίδι αγόρι μου γλυκό, καλό παράδεισο αστέρι και όσο θα αναπνέω δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ο γιος μου ήταν ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ, πέθανε υπέρ πατρίδος. Αθάνατος».

«Πέθανε όπως ήθελε, νέος και γεμάτος Ελλάδα» – Ο επικήδειος του πατέρα εδώ
 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.