Το τελευταίο χρονικό διάστημα έγιναν προσπάθειες να αναδειχτούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία όλης της Δυτικής Μακεδονίας και το δικό μας, όσον αφορά την έλλειψη γιατρών και την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ σε πολλές ειδικότητες (παθολόγους, αναισθησιολόγους, μικροβιολόγους, ακτινολόγους κ.τ.λ) που παρατηρείται εδώ και καιρό.
 

 




 

Εφημερίες Νοσοκομείου χωρίς ιατρό αναισθησιολόγο ή ακτινολόγο ή μικροβιολόγο δεν ΝΟΟΥΝΤΑΙ και είναι επισφαλείς, καθιστώντας το Νοσοκομείο Γρεβενών πρακτικά Κέντρο Υγείας. 

 
Οι προσπάθειες έγιναν όχι τόσο για να πούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι λιγοστοί γιατροί που απέμειναν για να αντιμετωπίζουν παράλληλα τα έκτακτα και τα τακτικά περιστατικά, όσο για να γνωρίζει ο κόσμος που έρχεται στο Νοσοκομείο τις διαστάσεις του προβλήματος και τις δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας του.
 
Κόντρα στους κεντρικούς σχεδιασμούς για την υγεία,αγωνιζόμαστε ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν ίση και πλήρη πρόσβαση στην Υγεία, να έχουν αξιοπρεπή περίθαλψη και να μην χρειαστεί να μετακινούνται για να αντιμετωπιστούν χιλιόμετρα μακριά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.. 

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας στην εργασία με ανθρώπινους και αξιοπρεπείς όρους.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Καλούμε τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 11 Π.Μ.
 




 

ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 03/02/2023 ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΕΩΣ ΤΙΣ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Γ.Ν.ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.