“Σε βρίσκουν οι μουσικές και οι στίχοι ή εσύ τα αναζητάς; Αν τα βρεις, πώς ενώνονται και γίνονται τραγούδια;”

 




 

Αυτό αναρωτιόταν οι νεράιδες και τα ξωτικά ένα βράδυ, γύρω από την φωτιά 🔥, κάπου σε μία κοιλάδα της Πίνδου, κρυμμένη καλά απ’ τα βουνά της…

⛰️

Μετά από τον στιχουργό Στέργο Παπαποστόλου των Μικρών Περιπλανήσεων, στην εποχή της αποσύνθεσης και της διαίρεσης, εμείς αναζητήσαμε κάποιον ακόμα που να ενώνει. Έναν συνθέτη, ας πούμε!

🎼✍️

Κάπως έτσι, νωρίτερα απ’ όσο υπολογίζαμε, την παραμονή των Φώτων, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου βράδυ γύρω στις 22:00, η εκπομπή “Ζεστή κοιλάδα” στο Star FM Γρεβενών 93,3 ( star-fm.gr ) θα έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει τον σημαντικό, Γρεβενιώτη, συνθέτη Χρήστο Παπαδόπουλο, με την πορεία 50 χρόνων στην μουσική!

Είπανε πολλά σήμερα, στο #loco_casa_de_cafe στα Γρεβενά, μαζί με τον Χρήστο, την Εύα και τον Στέλιο και θα πούμε κάμποσα ακόμα, ενώ ετοιμάζονται να παίξουν ζωντανά στο στούντιο. Ένα ταξίδι απ’ τις γιορτές του Σχολείου της εποχής, πέρασμα απ’ τα μυθικά Παιδιά από την Πάτρα και φυσικά τραγούδια των τελευταίων 20 και πλέον χρόνων, του φοβερού αυτού δημιουργού και φίλου!

🪕🎶

Ένα μουσικό… Αρχιπέλαγος Ζέστης κοιλάδας,, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, γύρω στις 22:00
#oi_kakoi_den_tragoudane
#Xristos_Paadopoulos #star_fm_grevena_933
#keep_panorama_grevena_singing
#Zesti_koilada #natura_area #natura_music
@despinavlachoudi 🎙️
@christos_mimis 📻

Ακούστε και από εδώ

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.