Τα κατάφερε τελικά, ο Αϊ Βασίλης, (αν και μας άργησε λίγο), να κατέβει από το χαρακτηριστικότερο σημείο των Γρεβενών.

Εμφανίστηκε, σε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους , μπροστά από το ρολόι της πόλης, όπου όλοι μαζί, ζήσαμε ένα μοναδικό θέαμα, το βράδυ της Τετάρτης (28-12), με τα “ξωτικά”, τα αμέτρητα γλυκά, το ζεστό κρασί, αλλά και την μοναδική μουσική των Ghizeray, που στα Γρεβενιώτικα σημαίνει: Γκιζεράϊ .




 

Συμμετείχε το τμήμα κρουστών του Ωδείου Γρεβενών, το χορευτικό τμήμα του Δήμου που προσέφερε τις λιχουδιές, ενώ πολλά ιπτάμενα φωτεινά φαναράκια (τα φαναράκια των ευχών) προσέφεραν μία εκπληκτική εικόνα στην πόλη που έλαμψε.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης έστειλε τις ευχές του για την νέα χρονιά:

Όλα γίνανε με τη συμβολή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – (Παράρτημα Γρεβενών).

Εικόνες:

Περισσότερες εικόνες στον ΑΕΤΟ




Αντιγράφω από το Γραφείο Τύπου του Δήμου (Απόστολος Γαϊτάνης) :

Κατά τη διάρκεια της όμορφης αυτής χριστουγεννιάτικης γιορτής του Δήμου Γρεβενών, ο Αϊ Βασίλης μοίρασε χαμογέλα και ευχές στους εκατοντάδες μικρούς μας συνδημότες που είχαν συγκεντρωθεί στην κατάμεστη Πλατεία Ελευθερίας, αφήνοντας πραγματικά συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού με τον μοναδικό ερχομό του από ψηλά, μέσω της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Γρεβενών.

Εν συνεχεία, ο αγαπημένος μας Άγιος, συνοδεία της νεοσύστατης ομάδας κρουστών των Γρεβενών, οδήγησε όλα τα παιδιά στα κοντινά ξύλινα σπιτάκια, προσφέροντας εκεί πολλά δώρα με τη βοήθεια των ξωτικών και με τον Δήμαρχο Γιώργο Δασταμάνη που ήταν παρών, να εύχεται με τη σειρά του Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε δημότες και επισκέπτες.

ΑΕΤΟΣ ΓΡΕΒΕΝΑ- Χ.Μ.:
Το να αναφέρω πως εγώ, (η λέξη αυτή ποτέ δεν είναι, θελκτική), παρουσίασα την χαρά των μικρών και μεγάλων, είναι .. πλεονασμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.