Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Θανάση Φωλίνα, μετά από 10 χρόνια αδράνειας, συγκροτήθηκε το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας “ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Α.Ε.“. Το Πρωτοδικείο Γρεβενών,με αίτηση του Αντιπεριφερειάρχη, όρισε 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο για την εταιρία, και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την ουσιαστική αναβίωσή της.
 




 

Τα δικαστικώς ορισθέντα μέλη, κκ. Φωλίνας Αθανάσιος, Ράμμος Νικόλαος, Κωνσταντινίδης Χαράλαμπος, Ντούνας Αλέκος, Κολοβού Ιωάννα, Δημάδης Κωνσταντίνος και Ίττης Βασίλειος, το Προσωρινό Δ.Σ. της εταιρίας, όπως διατάχθηκε από το Δικαστήριο, αποφάσισε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, ώστε η εταιρία να αποκτήσει ξανά τακτικό Δ.Σ. και να επαναλειτουργήσει.

Περιφέρεια και Δήμος, ως μέτοχοι του 50% και του 25% αντιστοίχως (με το υπόλοιπο 25% να ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών), θα βρίσκονται σε διαρκή συνεννόηση με όλους τους τοπικούς φορείς, και κινητοποιούνται ώστε η στρατηγική αυτή επένδυση να γίνει πραγματικότητα.

Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει, με σταθερά βήματα και προσήλωση, το έργο της, ώστε τα Γρεβενών να ενταχθούν δυναμικά στον επενδυτικό και παραγωγικό χάρτη της χώρας μας. 




 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.