Δείτε πότε σημειώθηκαν τα τροχαία…
Σήμερα, στις 22/11/2022, ημέρα Τρίτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Φωλίνας Αθανάσιος, μαζί με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Μάνο Θωμά, πραγματοποίησαν αυτοψία στην Εθνική Οδό Γρεβενών-Τρικάλων, και συγκεκριμένα στην περιοχή «Πατώματα», παρουσία του Διοικητή της Αστυνομίας κ.Ντίνα Κωνσταντίνου και του κ. Βούρα Αθανάσιου (Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων – έδρα ΠΔΜ) και της κ. Λιγκώνη Χρυσούλας (Μηχανικός της ΔΤΕ – έδρα ΠΔΜ).

Στην περιοχή «Πατώματα», έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, ατυχήματα στα οποία ενεπλάκησαν οχήματα βαρέως τύπου, τα οποία εξετράπησαν της πορείας τους, λόγω της έλλειψης ορατότητας των οδηγών ή επαφής τους με τα πρανή μέρη του οδοστρώματος.

Δείτε στο ΑΕΤΟΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ: Η πρώτη εκτροπή στις 16 Μαΐου 2022 εδώ.
Η δεύτερη στις 13 Αυγούστου 2022 εδώ, και η τελευταία (πρόσφατη) στις 5 Νοεμβρίου 2022 εδώ

 




 

Με γνώμονα την αποτροπή των ατυχημάτων, οι αρμόδιοι υπάλληλοι πρότειναν πιθανές στοχευμένες παρεμβάσεις επί της οδού, με στόχο την αποτροπή ατυχημάτων, καθιστώντας το Εθνικό Οδικό Δίκτυο Γρεβενών-Τρικάλων ασφαλές για τους διερχόμενους οδηγούς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.