Η Fenway Sports προσέλαβε τις αμερικανικές επενδυτικές τράπεζες Goldman Sachs και Morgan Stanleey για να βρει αγοραστή. Η είδηση θα επιβεβαιωθεί επίσημα ως μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στην ιστορία του αθλητισμού, δεδομένης της διασημότητας που απολαμβάνει η Liverpool F.C. τόσο μεταξύ των οπαδών του ποδοσφαίρου όσο και μεταξύ των παικτών σύμφωνα με την bet20.

Αυτή την άνοιξη, η Τσέλσι του Λονδίνου, ένας άλλος βρετανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που είναι λιγότερο δημοφιλής διεθνώς από τη Λίβερπουλ, πωλήθηκε έναντι 4,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τοντ Μπόλεϊ.

Το Bloomberg αναφέρει ότι επενδυτές από την Αμερική καθώς και από την Ανατολή έχουν δείξει ενδιαφέρον για την αγορά της Liverpool FC.

Σύμφωνα με αναλυτή που επικαλείται το Bloomberg, η Λίβερπουλ θα μπορούσε να αξίζει 5 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Fenway Sports, στην οποία ανήκει η διάσημη ομάδα μπέιζμπολ Boston Red Sox, αγόρασε τη Λίβερπουλ το 2010 έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.