Με ένα καλογυρισμένο video, σε όλους τους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, ο κ.Χάρης Κάτανας, ανακοινώνει την Υποψηφιότητά του για την θέση του Περιφερειάρχη, στις επικείμενες εκλογές:

Φίλες και φίλοι, συμπολίτες, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δεν περιορίζεται σε κομματικά πλαίσια, αλλά αφορά όσους θέλουν να προσφέρουν.

 
 

Είμαστε απ’τις φτωχότερες και λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες. Τα παιδιά μας ξενιτεύονται και τα εγγόνια μας θα πεινάσουν. Η σημερινή περιφερειακή αρχή απέτυχε. Οι μεγαλοστομίες και βεβαιώσεις του τύπου ” Το υδρογόνο είναι η λύση” την ώρα που οι πολιτικές τους παγώνουν και φτωχοποιούν τους πολίτες , έχουν ως αποτέλεσμα η κατάρρευση να επιταχύνεται.

Γνωρίζω ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε χαρτογραφημένη την κατάσταση και θα ασκήσουμε αυστηρή κριτική στην περιφερειακή αρχή.
Θα φέρουμε λύσεις γιατί έχουμε ευθύνη απέναντι στους πολίτες για την ζωή και το μέλλον τους. Θα κινηθούμε με βάση την αλλαγή διοίκησης από την προσωπική και αδιαφανή μονοκρατία στην σύγχρονη λειτουργική Περιφέρεια.

Στόχος μας να δώσουμε “ταυτότητα ανάπτυξης” στην Δυτική Μακεδονία. Θα χτίσουμε όλοι μαζί μια σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια.

Η κοινωνία των πολιτών με όπλα: την όρεξη, την τεχνογνωσία και την αγάπη για τον τόπο ξεκινάει αυτό τον αγώνα μέχρι τέλους με φόντο και στόχο την ΝΙΚΗ.
Εμείς γνωρίζουμε από δουλειά, το έχουμε αποδείξει.

Λέμε ΟΧΙ στους αποτυχημένους της εξουσίας. Όλοι μαζί μπορούμε και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!
  
Μέσα σε 2 λεπτά, καταθέτει τους λόγους και τους προβληματισμούς του:

 
 

 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.