Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται ο Ηλίας Μίχος, ο 53χρονος επιχειρηματίας από τον Κολωνό που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια.

Αφού πέρασε τον απαραίτητο έλεγχο, ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο περιστρέφεται η φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό, η οποία δείχνει να έχει πολλά «πλοκάμια», μπήκε σε απομόνωση, καθώς πρέπει να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που ισχύει για τον κορωνοϊό.




Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Patrisnews, φαίνεται πως ο 53χρονος δεν είπε το παραμικρό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Με τον μόνο που μίλησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι με έναν άνδρα από το στενό του περιβάλλον… Η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο φέρεται να έγινε πρωί και βράδυ.

Οι πληροφορίες που επικαλείται το Μέσο αναφέρουν ότι ο Μίχος προαυλίζεται για πολύ λίγο, ενώ είναι ήρεμος, δεν έχει απαιτήσεις και μάλιστα δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ο Γιάννης Σοφιανίδης από την άλλη, ο δεύτερος που συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος στον Κολωνό, βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης, στο σωφρονιστικό κατάστημα που είχαν μεταφερθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο λόγος που Μίχος και Σοφιανίδης οδηγήθηκαν σε διαφορετικές φυλακές είναι για να μην έχουν την παραμικρή επαφή και για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ τους.

Όπως και να έχει, πάντως, το κουβάρι της υπόθεσης των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό ξετυλίγεται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν συγκλονιστικές καταθέσεις της ανήλικης, ενώ προφυλακίστηκε και η μητέρα της.




Η 37χρονη δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς της την ανακρίτρια κατά την απολογία της και έτσι πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, ξεσπώντας σε κλάματα μόλις γνωστοποιήθηκε η απόφαση των Αρχών.

Στην κατάθεσή της, η μητέρα της ανήλικης δήλωσε ότι η σύζυγος του Ηλία Μίχου της ζήτησε να υπογράψει ότι δεν θα κάνει καταγγελία. Παράλληλα, περιέγραψε πώς ο 53χρονος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 12χρονης και της οικογένειάς της.

Η ανήλικη, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, μίλησε στην ειδική ψυχολόγο της Αστυνομίας και προχώρησε σε μια ανατριχιαστική περιγραφή των στιγμών που έζησε, λέγοντας πως ο Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου πήγαινε ακόμα και με πέντε άντρες κάθε φορά.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.