Η ψηφιακή τεχνολογία έχει πλέον εισχωρήσει στον χώρο της Ορθοδοντικής και Οδοντιατρικής και αλλάζει τον τρόπο άσκησής της, καθιστώντας την παρακολούθηση των εξελίξεων επιβεβλημένη.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αυτής εξέλιξης, το Υγεία Πτολεμαΐδας επιλέγει να επενδύει σε καινούρια μηχανήματα για να προσφέρει τις καλύτερες εξετάσεις και διαγνώσεις στους ασθενείς του, προσθέτοντας το νέο Ψηφιακό Πανοραμικό CARESTREAM CS81002D EVO στις τεχνολογίες αιχμής που διαθέτει.

Το νέο μηχάνημα του Αμερικανικού Οίκου CARESTREAM DENTAL, το οποίο θα βρείτε στο κέντρο Υγεία Γρεβενών, χρησιμοποιείται για Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία και Κεφαλομετρική Ακτινογραφία και θεωρείται το ταχύτερο Κεφαλομετρικό, με αρίστη ποιότητα εικόνας και χρόνο σάρωσης 3’.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που το διακρίνουν από τα υπόλοιπα πανοραμικά;

▪ Εξαιρετικά χαμηλή δόση ακτινοβολίας
▪ Γρήγορη, αθόρυβη σάρωση που περιορίζει λάθη από κίνηση του ασθενή και μηδενίζει την επαναληψιμότητα
▪ Άριστη ψηφιακή απεικόνιση με εντυπωσιακή καθαρότητα
▪ Εύκολη τοποθέτηση πρόσωπο με πρόσωπο

Τέλος, το Ψηφιακό Πανοραμικό CARESTREAM CS81002D EVO είναι το πλέον κατάλληλο για παιδιατρική πανοραμική, με ελάχιστη δόση ακτινοβολίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.