Η ζέστη καλά κρατεί … όμως στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας εργάζονται πυρετωδώς για την νέα χιονοδρομική περίοδο. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι ετήσιοι έλεγχοι των αναβατήρων και έγιναν οι απαραίτητες συντηρήσεις από ιδιωτική εταιρεία που είναι κορυφαία στο χώρο με την απαραίτητη αλλά και ουσιαστική συνεισφορά το προσωπικού του Κέντρου. Έχει γίνει αποκατάσταση των βλαβών και των δυσλειτουργιών των αναβατήρων.




 

Οι προγραμματισμένες εργασίες από την Επιτροπή Διοίκησης του ΕΧΚΒ θα ολοκληρωθούν τόσο από το προσωπικό του κέντρου αλλά και από εξωτερικούς συνεργάτες με τους οποίους έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας να είναι έτοιμο και ασφαλές για όλους ώστε να υποδεχτεί τους χιονοδρόμους και τους επισκέπτες με το πρώτο χιόνι.

 




 

Τη φετινή χιονοδρομική περίοδο, όπως μαθαίνουμε, θα υπάρχουν πολλές καινοτομίες όσον αφορά τη λειτουργία του και την παροχή υπηρεσιών οι οποίες μαζί με τα προγραμματισμένα έργα από τη Διοίκηση θα ανακοινωθούν σύντομα. Περιμένουμε με αγωνία ένα “θερμό” χειμώνα στην χιονισμένη Βασιλίτσα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.