Star-fm.gr: Ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης μίλησε για Φοιτητική Εστία. Τι θα γίνει τελικά;

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Αθανάσιου Φωλίνα και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρου Χατζηζήση, επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 11-8-2022 τις εγκαταστάσεις του παραρτήματος ΕΚΑΒ Γρεβενών και συναντήθηκαν με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Κουτσουμπέλη, και τον Δ/ντη του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Σάββα Γιασσά.
 




 

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Περιφερειακής αρχής από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ για τις δυσμενείς συνθήκες εργασίας και στέγασης των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γρεβενών, προκειμένου να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την στέγαση μιας τόσο νευραλγικής Υπηρεσίας.

Αναφέρθηκε πως τα τελευταία 10- 11 χρόνια λειτουργούν σε αυθαίρετες εγκαταστάσεις.
Παναγιώτης Κουτσουμπέλης: Θα φύγουμε από την αυθαίρετη κατασκευή..- Θα εγκατασταθεί και το κέντρο δια βίου μάθησης του ΕΚΑΒ για να “απλωθούμε” και να “γατζωθούμε γερά”…

Να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό, ο Βουλευτής ΠΕ Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, μίλησε για την για τη μετατροπή του κτιρίου σε Φοιτητική Εστία.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Περιφέρειας: η Περιφερειακή Αρχή και η Διοίκηση του ΕΚΑΒ θα κάνουν από κοινού όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραχωρηθεί το τμήμα των εξωτερικών ιατρείων του παλαιού Νοσοκομείου για να δημιουργηθεί μια σύγχρονη δομή,προκειμένουνα γίνουν αξιοπρεπείς οι συνθήκες εργασίας σε ανθρώπους που καθημερινά επιτελούν με αυτοθυσία ένα τιτάνιο έργο.

Η Περιφερειακή Αρχή θα συνδράμει με κάθε τρόπο ώστε να λυθεί το ζήτημα της στέγασης των εργαζομένων του παραρτήματος ΕΚΑΒ Γρεβενών, καθώς προσφέρουν καθημερινά πολύτιμο έργο και υπηρεσίες για τη διαφύλαξη του υπέρτατου αγαθού της υγείας. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε όλους.

Δείτε εικόνες:

 




 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.