Ευχαριστήρια Επιστολή

Πέρασαν έξι χρόνια από τον Ιανουάριο του 2016 που οι συντρόφισσες και οι σύντροφοί μου στον Σύριζα Γρεβενών μου εμπιστεύθηκαν τη θέση του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής. Όλα αυτά τα έξι και κάτι χρόνια, κύριο μέλημα μου ήταν να καταστήσουμε την Νομαρχιακή επιτροπή και τις οργανώσεις μελών Γρεβενών και Δεσκάτης, φορείς παραγωγής πολιτικής, ανάδειξης και επίλυσης τοπικών και όχι μόνο προβλημάτων. Στην διαδρομή αυτή μαζί με τους συντρόφους μου, συνεργαστήκαμε με όλους του θεσμικούς και συλλογικούς φορείς των Γρεβενών καθώς και με κάθε συλλογική και ατομική έκφανση του πολιτικοοικονομικοκοινωνικού γίγνεσθαι.




Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο μετά το κλείσιμο αυτού του κύκλου θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους αξιωματούχους του Νομού μας, της συγκεκριμένης περιόδου, τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, των κρατικών φορέων, των σωμάτων ασφαλείας, των συλλόγων κάθε μορφής, καθώς και όλους τους πολίτες των Γρεβενών, για την συνεργασία, την κατανόηση και την βοήθεια που μου προσέφεραν. Ιδιαίτερες ευχαριστίεςεπίσης από καρδιάς σε όλα τα μέλη του Σύριζα Γρεβενών και Δεσκάτης για την από κοινού αυτή πορεία.

Η απόφασή μου να αποχωρήσω από τη θέση του Συντονιστή, έχει να κάνει με την υιοθέτηση των αποφάσεων του κόμματος περί διακριτών ρόλων συντονιστών και υποψηφίων εν’ όψη των μελλοντικών πολιτικών εξελίξεων.

Η εμπειρίες που απόκτησα, η επαγγελματική μου γνώση και η τριβή μου όλα αυτά τα χρόνια με τα καθημερινά προβλήματα, συνδυαζόμενα με τον ζήλο για προσφορά με ωθούν στο να συνεχίσω να αγωνίζομαι.




Ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια βιώνει δύσκολες καταστάσεις, πολύ περισσότερες από άλλες περιοχές, γι΄αυτό και η συνεργασία όλων με όλους είναι μονόδρομος.
Είναι καθήκον μας!

Γιώργος Καλαμάρας
Πρώην Συντονιστής ΝΕ Σύριζα Γρεβενών
Νυν μέλος ΝΕ Σύριζα Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.