Θελήσατε ποτέ να καθίσετε να πιείτε το κρασί σας μόνοι σας ή με παρέα ενώ μαγειρεύατε; Πόσες φορές θελήσατε να τσιμπήσετε κάτι στα γρήγορα, κοντά στο ψυγείο, χωρίς να πρέπει να πάτε στην τραπεζαρία; Η κουζίνα δεν είναι μόνο ο χώρος όπου μαγειρεύει κανείς. Είναι και ο χώρος στον οποίο περνά κανείς αρκετό χρόνο της καθημερινότητάς του και έχει ανάγκη να χαλαρώσει, να τσιμπήσει κάτι και να μαγειρέψει με παρέα. Δείτε τρία έπιπλα κουζίνας(https://www.pagonashome.gr/el/koyzines) που θα εξοικονομήσουν χώρο στην κουζίνα σας και θα την κάνουν πλήρως λειτουργική και αποδοτική.

Τραπέζι κουζίνας

Τις καθημερινές οι ρυθμοί για τους περισσότερους ανθρώπους τρέχουν γρήγορα και είναι λίγο σπάνιο να χρησιμοποιεί η οικογένεια σε καθημερινή βάση την τραπεζαρία για να δειπνήσει. Συνήθως ο καθένας έχει διαφορετικό ωράριο ενώ ο χρόνος είναι περιορισμένος λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων. Έτσι, όσο στριμωγμένη κι αν σας φαίνεται η κουζίνα σας, πάντα υπάρχει χώρος για ένα ένα μικρό τραπέζι κουζίνας, που θα χρησιμοποιείτε συχνά στην καθημερινότητά σας ενώ παράλληλα θα προσδώσει μία ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο!

Ένα τραπέζι στην κουζίνα σας μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για να χαλαρώσετε μετά τη δουλειά, να πείτε τον καφέ σας, για να τσιμπήσετε κάτι στα γρήγορα αλλά και ως επιπλέον χώρος εργασίας, όπου μπορείτε να ψιλοκόψετε λαχανικά, να αποθηκεύσετε παρασκευές για αργότερα ή ακόμα και να δουλέψετε στο laptop σας. Άλλωστε μπορεί σε διεθνές επίπεδο να αποτελεί το τραπέζι κουζίνας μόδα αλλά στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και σύνηθες να υπάρχει ένα τραπέζι στην κουζίνα, όπου πάνω του συνήθως θα βρείτε φρέσκα φρούτα και το ψωμί της ημέρας.  Φυσικά κάθε τραπέζι κουζίνας θα πρέπει να συνοδεύεται με τις απαραίτητες καρέκλες, οι οποίες θα κάνουν και τη διαφορά στο design και θα καθορίσουν το ύφος του συνόλου.

Σκαμπό κουζίνας για μπαρ

Οι κουζίνες με πάσο ή μπαρ αποτελούν την επιτομή της μοντέρνας κουζίνας. Ειδικά στις κουζίνες που βρίσκονται σε ενιαίο χώρο με το σαλόνι, το πάσο με σκαμπό συνηθίζεται να λειτουργεί και ως “διαχωριστικό χώρου” αλλά και ως ένας τρόπος να κρατούν οι καλεσμένοι συντροφιά στον οικοδεσπότη που μαγειρεύει. Αν η κουζίνα σας έχει πάσο, προσθέστε μερικά κομψά σκαμπό κουζίνας για να δημιουργήσετε ένα χώρο σύγχρονο αλλά και λειτουργικό, όπου μπορεί κανείς να αλληλοεπιδρά με το άτομο που μαγειρεύει, να φάει πρωινό, να πιει το ποτό του, να χαλαρώσει κτλ. Μπορεί επίσης να φανεί χρήσιμος και ως χώρος εργασίας ή διαβάσματος των παιδιών.

Προέκταση πάγκου κουζίνας

Ο πάγκος που προεκτείνεται αποτελεί χαρακτηριστικό της σύγχρονης κουζίνας αφού εξασφαλίζει χώρο και λειτουργικότητα. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η κουζίνα με πάγκο που προεκτείνεται και ως τραπεζαρία της σύγχρονης σειράς μοντέρνων επίπλων κουζίνας Linea από την PagonasHome. Αποτελεί μία πολύ έξυπνη λύση στην αποδοτική και λειτουργική μοντέρνα κουζίνα που σέβεται τις απαιτήσεις και ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας. Στη συγκεκριμένη κουζίνα γίνεται προέκταση παράλληλα και σε επαφή με τον ήδη υπάρχοντα πάγκο αλλά μπορεί να γίνει και κάθετη επέκταση, δημιουργώντας μία μικρή γωνία.

Στη διακεκριμένη εταιρεία PagonasHome(https://www.pagonashome.gr/el) θα βρείτε πολλές λύσεις για έπιπλα κουζίνας που θα μετατρέψουν την κουζίνα σας στον αγαπημένο σας χώρο στο σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.