Γέλασαν με την ψυχή τους οι παραπάνω από οκτακόσιοι θεατές που παρακολούθησαν την κλασική κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το στανιό» το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου στο υπαίθριο θέατρο της πόλης μας στο άλσος Θεοδωρίδη, που ανέβασε η θεατρική ομάδα του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών ΠΕ Γρεβενών «ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ». Παρόλο που υπήρχαν και άλλες εκδηλώσεις στην πόλη μας και πανηγύρια στα γύρω χωριά, μάς τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί συμπολίτες μας και αρκετοί αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι αποζημιώθηκαν από το άφθονο γέλιο που πρόσφεραν με την υπέροχη ερμηνεία τους οι ερασιτέχνες και εθελοντές ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους ρόλους τους με πολύ επαγγελματισμό.




  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην θεατρολόγο Κική Κριαράκη για την για την άριστη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια, η οποία πραγματικά κατέθεσε την ψυχή της για να βγει η παράσταση,  στη Χαρά την Καραλιόλιου και τη Βασιλική Ευταξία για τα σκηνικά και τα πολύ ωραία κοστούμια, στον Θανάση Δόγκα για τα φώτα και τον ήχο, τον Γιάννη Σιούλη για τον σχεδιασμό της αφίσας, στον Χρήστο Δημάδη για τις φωτογραφίες της αφίσας.

            Βέβαια τα εύσημα ανήκουν στους ηθοποιούς που ήταν όλοι πρωταγωνιστές με πρώτο και καλύτερο τον  γιατρό, τον Τάσο τον Μπελή και όλους τους άλλους, την Μαρία Μότσιου, τον Αντώνη Σβολιαντόπουλο, τον Γιώργο Σλιάρα, την Χαρά Καραλιόλιου, τον Χρήστο Παπαδημητρίου, την Χριστίνα Πολύζου, τον Παναγιώτη Καμπούρη και την Νικολέτα Καρά. Όλοι τους ήταν υπέροχοι και σκόρπισαν άφθονο γέλιο.

            Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τα δύο μέλη το ΔΣ του Συνδέσμου τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Παπαδημητρίου ο οποίος είναι και υπεύθυνος του Θεατρικού Τμήματος και την Χαρά Καραλιόλιου που όχι μόνο συμμετείχαν ως ηθοποιοί, αλλά συνέβαλλαν τα μέγιστα για την υλοποίηση της παράστασης.

            Ευχαριστούμε επίσης θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τουςτον Δήμο Γρεβενών και τη ΔΕΚΕΓ για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου,τον Αντώνη Χατζηπαρασίδη, την Ειρήνη Χαρίση, την Βούλα Βασιλοπούλου, την Αρίστη Κουτζιακουτζίδου, την «Ψησταριά Τάκας», τον Γιάννη  ΓιάννηΓιάτσιο «Οικόκηπος», τον Χάρη Παπανίκο «Φυτώρια», τους Βασίλη και Δημήτρη Γκαμπράνη, τον Κων/νοΜπαλιάμη, τον Παναγιώτη Αποστολίδη και όλους τους συμπολίτες μας που μας ενίσχυσαν με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε.

            Αποδείχτηκε ότι με το μεράκι και τον εθελοντισμό μιας ομάδας, αλλά και με την συμπαράσταση των αρχών και του κόσμου, μπορεί να  ανεβεί μια πολύ αξιόλογη παράσταση και να την απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό.




            Οι θερινές εκδηλώσεις του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ θα κλείσουν την Κυριακή με το πολύ ωραίο μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στο υπαίθριο θέατρο, στις 9:00 το βράδυ. Ελάτε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί με τα όμορφα τραγούδια της Ευτυχίας…

            Η είσοδος είναι ελεύθερη.

                                                                        Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Στέργιος Πουρνάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.