Στον 3ο όμιλο της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών θα αγωνιστεί ο ΄΄Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ΄΄ ΓΡΕΒΕΝΩΝ την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Στον συγκεκριμένο όμιλο θα συμμετέχουν 11 ομάδες, με την Ε.Ο.Κ. να έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά την άνοδο στην Α2 κατηγορία αλλά και τον υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική.

Για την άνοδο στη Α2 οι τέσσερις πρώτες ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος , θα μπουν σε διαδικασία Playoffs μεταξύ τους.




Σχετικά με τον υποβιβασμό, η ομάδα που θα τερματίσει στην 11η θέση υποβιβάζεται απευθείας στην Γ΄ Εθνική, ενώ οι σύλλογοι που θα τερματίσουν στην 7η, 8η, 9η και 10η θέση θα διασταυρωθούν μεταξύ τους μέσω των Playouts με το εξής σύστημα (στις 3 νίκες θα παίζουν οι ομάδες κουβαλώντας τα μεταξύ τους ματς από την κανονική διάρκεια):

7 – 10

8 – 9

Οι δύο ομάδες που θα κερδίσουν τις σειρές θα είναι εκείνες που θα κρατηθούν στη Β’ Εθνική, ενώ οι 2 ηττημένες θα υποβιβαστούν.

Οι 11 ομάδες του 3ου ομίλου

Αίολος Τρικάλων

Έσπερος Λαμία

Δόξα Λευκάδας

Ίκαροι Τρικάλων

ΑΓΣΙ

Νίκη Βόλου

Πρωτέας Γρεβενών




Ολυμπιακός Βόλου

Αν. Καρδίτσας

Σπάρτακος

Φίλιππος Βέροιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.