Το σπουδαίο έργο, της ύδρευσης του Μεγάλου Σειρηνίου προϋπολογισμού 1.090.000€, -μετά από μισό αιώνα-παίρνει σάρκα και οστά με Κυβέρνηση, Νέας Δημοκρατίας.

Το συγκεκριμένο έργο , αναμένεται να λύσει μια για πάντα το χρόνιο και οξυμένο πρόβλημα λειψυδρίας που ταλανίζει το χωριό, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, μέσω του νέου αγωγού που θα συνδέει το Μεγάλο Σειρήνι με τη δεξαμενή ύδρευσης της πόλης στη θέση Αμπέλια, όπως προβλέπει η σχετική μελέτη της ΔΕΥΑΓ.




Για μένα προσωπικά από όλα τα έργα που έχω συμβάλει και υλοποιήσει στα αγαπημένα μου Γρεβενά, στον τόπο μας, το έργο ύδρευσης του Μεγάλου Σειρηνίου, είναι το σπουδαιότερο, διότι δεν εντάχθηκε σε κανένα πρόγραμμα αλλά με μεγάλο αγώνα κατάφερα και απέσπασα την οικονομική εκταμίευση απευθείας από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών, με την συνδρομή του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ.Πέτσα Στυλιανού.

 Ένα αίτημα που μου τέθηκε από τους κατοίκους και πρώτους μου «γείτονες» στο Μεγάλο Σειρήνι, για το οποίο έδωσα το λόγο μου στο δίκαιο αυτό αίτημα τους, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει ριζικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Αυτός ήταν και ο λόγος που  έκανα τα αδύνατα δυνατά για να υλοποιηθεί.

Ο  Δημάρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης ,με κάλεσε να παρευρίσκομαι στην υπογραφή της σύμβασης το πρωί της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022. Μαζί μας ,ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΓ ΕπαμεινώνδαςΤοτίδης, οαναδόχος κατασκευαστής Βασίλης Ιωαννίδη και οΑντιδημάρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΓ Γιώργος Γκοτζαμπασόπουλος στο Δημαρχείο Γρεβενών.




Ευχαριστώ θερμά για την αγαστή συνεργασία, τον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη και τον Αν.Υπουργό Εσωτερικών Στυλιάνο Πέτσα.

Ανδρέας Πάτσης

Βουλευτής ΠΕ Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.