Πολλοί άνδρες έρχονται συχνά αντιμέτωποι με το ερώτημα σχετικά με το ποια μπορεί να είναι τα καλύτερα προϊόντα ανδρικής περιποίησης μαλλιών. Τα μαλλιά αποτελούν ιδιαίτερο κομμάτι για την εμφάνιση των ανδρών, ενισχύοντας μάλιστα την αυτοπεποίθηση τους.  Για τον λόγο αυτό, σας παρουσιάζουμε τα κατάλληλα προϊόντα για την ανδρική περιποίηση των μαλλιών, καθ’όλα τα στάδια του styling.

Σαμπουάν

Η επιλογή του σαμπουάν είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν άνδρα, καθώς όχι μόνο καθαρίζει τα μαλλιά από σκόνη, ιδρώτα και άλλους ρυπογόνους παράγοντες, αλλά προστατεύει  και το τριχωτό της κεφαλής. Το Uppercut Deluxe Everyday Shampoo αφαιρεί αποτελεσματικά όλα τα προϊόντα styling από τα μαλλιά, ενώ λειτουργεί ενάντια στους ερεθισμούς. Χάρη στο εκχύλισμα χαμομηλιού, τα μαλλιά παραμένουν απαλά και ενυδατωμένα. Ιδανικό και για καθημερινή χρήση.

 

Dry Shampoo

Υπάρχουν μέρες που απευθείας μετά τη δουλειά ή το γυμναστήριο μπορεί κανείς να έχει κανονίσει κάποια έξοδο ή συνάντηση. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιστροφή στο σπίτι για λούσιμο είναι λίγο δύσκολη. Ένα dry shampoo απορροφά τη λιπαρότητα των μαλλιών, χαρίζοντας τους φρεσκάδα χωρίς λούσιμο. Το Schwarzkopf Professional OSiS+ Refresh Dust, πέρα από την απορρόφηση της λιπαρότητας, χαρίζει όγκο στα μαλλιά, ενώ συμβάλλει στο εύκολο styling τους.

Conditioner

Όσον αφορά το λούσιμο, δεν αρκεί μόνο ένα καλό σαμπουάν. Ένα αποτελεσματικό conditioner ενυδατώνει τα μαλλιά, ενώ τα διατηρεί λαμπερά και λεία. Κακώς πολλοί πιστεύουν ότι αποτελεί ένα προϊόν μόνο για τις γυναίκες. Το Baxter Of California Daily Fortifying Conditioner αποτελεί το conditioner που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στη συλλογή του. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, ενώ ενισχύει τη φρεσκάδα των μαλλιών. Περιέχει βιταμίνη Ε για μεγαλύτερη λάμψη, αλλά και εκχύλισμα καρύδας, που ενυδατώνει και προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Πομάδα

Η πομάδα αποτελεί ένα κηρώδες προϊόν, που έχει συνήθως ως βάση του το νερό ή το λάδι. Αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα προϊόντα για styling, καθώς βοηθά τα μαλλιά να παραμείνουν στυλιζαρισμένα για πολλές ώρες. Η Baxter Of California Cream Pomade διατηρεί μαλακά τα μαλλιά, ενώ διατηρεί στυλάτα και λαμπερά τα μαλλιά χωρίς να φριζάρουν.

Άργιλος – Πηλός

Ένα πιο ήπιο προϊόν για την περιποίηση και το χτένισμα των μαλλιών σε σχέση με την πομάδα, που χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Με μεγάλο κράτημα, χωρίς όμως να χαρίζει αυτή την “κολλώδη αίσθηση” στην αφή των μαλλιών, ενώ επιτρέπει την κίνηση τους.  Ο Uppercut Deluxe Matt Clay προσφέρει ένα δυνατό κράτημα, ακόμη και στα πιο ατίθασα μαλλιά. Την ίδια στιγμή, χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Ένα εύχρηστο προϊόν για όσους θέλουν ένα γρήγορο αλλά κομψό styling.

Κερί

Από τα πιο δημοφιλή και καλύτερα προϊόντα ανδρικής περιποίησης μαλλιών, σύμφωνα με αξιολογήσεις πολλών ανδρών. Το κερί μαλλιών είναι μια παχύρευστη ουσία, που χρησιμοποιείται για το σταθερό κράτημα των μαλλιών σε μια συγκεκριμένη θέση. Κάθε προϊόν έχει διαφορετική υφή, ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο και είδος μαλλιών, αλλά και να είναι εύχρηστο ως προς την εφαρμογή του. Το Schwarzkopf Professional 3DMENSION Molding Wax χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα στο styling, ενώ είναι κατάλληλο για πολλά και διαφορετικά χτενίσματα. Δώστε νέα πνοή στο στυλ σας μέσα από τα μαλλιά σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα επαγγελματικά προϊόντα ανδρικής περιποίησης μαλλιών στο okommotismou.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.