Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, αποφάσισε να διοργανώσει το 3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις».

ΚΑΛΟΥΜΕ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, τους Επαγγελματίες-Παραγωγούς Παραδοσιακών Προϊόντων του τόπου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας που επιθυμούν να προωθήσουν και να γνωστοποιήσουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους σε καταναλωτές και επαγγελματίεςνα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 15 Ιουνίου 2022.




Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί  από τις 28 Ιουνίου 2022 έως και τις 30 Ιουνίου 2022 στο χώρο της κεντρικής πλατείας της πόλης των Γρεβενών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του συλλόγου μας στο τηλεφωνικό νούμερο 2462 102016 ή να συμπληρώνουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής  https://forms.gle/TtkzZ7DgLP3e3RcN8.

 Με Εκτίμηση

το  Δ.Σ

Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.