Με την παρότρυνση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για εκδηλώσεις την ημέρα του Περιβάλλοντος και ορμώμενοι από την συμπαθέστατη ενέργεια συμπολιτών μας να γεμίσουν την πόλη των Γρεβενών με τενεκέδες, ζωγραφισμένους  ωσάν καμβάδες σε καλλιτεχνικό εργαστήρι, η σύναξη Νέων του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών μαζί με παιδιά από τις κατηχητικές ομάδες συγκεντρώθηκαν για να μετατρέψουν τους δικούς τους άχρηστους τενεκέδες σε έργα τέχνης.

Το απόγευμα της 5ης Ιουνίου, ημέρας αφιερωμένης στο Περιβάλλον, η αυλή του Mητροπολιτικού Nαού της Ευαγγελιστρίας, πλημμύρισε από επίδοξους ζωγράφους και κηπουρούς, μικρούς και μεγάλους, που βάλθηκαν να ομορφύνουν την αισθητική της πόλης, όπου ζούμε.
Και μάλλον το κατάφεραν.






Ευχαριστίες πολλές οφείλονται στους ανώνυμους φίλους αλλά και στο τυροκομείο «Σιαφαρίκα» για τους καινούργιος τενεκέδες και την προσφορά των χρωμάτων, καθώς και τον Κωνσταντίνο  Ντάγκα για τις βάσεις των τενεκέδων, για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.