Επανεντάχθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον
Αντιγράφουμε από το faceboοk της Φιλοζωικής Ομάδας Γρεβενών :

Μετά την επίσκεψη της ιππιατρου, που εξέτασε τα άλογα και το πορισμα της, ότι τα συγκεκριμένα άλογα δεν είναι εφικτό να δοθούν για υιοθεσια (χρειάζονται εκπαίδευση για να φτάσουν σε αυτό το στάδιο,πράγμα αδύνατο στις παρούσες συνθηκες), ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ, τα ζώα να επανενταχθουν στο φυσικό τους περιβάλλον.
Ηταν Παρασκευή 20-05-22
Δε θα πουμε πολλα..
Θ αφησουμε το βιντεο για εσας και τις εικονες που χαραχτηκαν σημερα στο μυαλο μας, να μας συντροφευουν για οσο ζουμε.

Μεγαλη συγκινηση, μεγαλη χαρα, μεγαλη δικαιωση για αυτα τα πλασματα (για όλα τα πλασματα) που πάντα μα πάντα, πληρώνουν ανθρώπινα λάθη και παραλείψεις.

Θα ευχαριστησουμε:




👉την ΠΦΠΟ,

👉το zoosos,
👉το ΕΣΠΙ και
👉τη ΓΑΙΔΟΥΡΟΧΩΡΑ
👉το a promise to animal
που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό μας.
Χωρίς αυτούς τίποτα δε θα είχε επιτευχθεί.
👉 τη δικηγόρο μας, Χριστίνα Ζέρβα (είμαστε περήφανοι για την επιλογή μας 🥰)

👉Την ιππιατρο Κλεοπατρα Τριανταφυλλου που εξέτασε, κατέγραψε και με το επιστημονικό της πορισμα αποφασίστηκε η επανένταξη των αλόγων.
👉Τη Σωτηρία Τσουλτσιδου από τη Δράση Δεσκατης.
👉Ιδιαίτερα θα ευχαριστησουμε τον Ευγένη που όλον αυτόν τον καιρό φρόντιζε τα άλογα και έδωσε και την ψυχή του..και το Θανάση με το μικρό Γιώργο που τόσο μα τόσο βοήθησαν στην επανένταξη σημερα και όχι μόνο.
👉Δεν ξεχνάμε και τους φίλους που βοήθησαν με χρήματα αλλά και με τροφές όταν κάναμε έκκληση. Η προσφορά τους ήταν ανεκτίμητη!
👉Επίσης, το ΑΤ Θ.Ζιάκα που με περιπολικό συνόδευσε το όλο εγχείρημα σημερα.
👉Θα ήταν άδικο αν δεν αναφερομασταν και στη βοήθεια – όταν τη ζητησαμε- από τον αντιδημαρχο κ. Γκοτζαμπασοπουλο ο οποίος μας εξασφάλισε αυτοκίνητο και οδηγό για το τρέιλερ, όπου φορτώθηκαν σημερα τα πουλαρια, για να ακολουθήσει η αγέλη.



🤎🐎ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!🐴🤎
Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο
Συγχαρητήρια στην Εύη ,τη Σωτηρία , τον Ευγένη κ το Σωτήρη, τα αγόρια είναι τα παιδιά που τα φρόντιζαν συνέχεια όλες αυτές τις ημέρες της ακατανόητης αιχμαλωσίας και τα αγάπησαν πολύ.
Μοναδική Εμπειρία , Τυχερά όλα τα παιδιά , που την έζησαν .
Σε όλη Τη Διαδρομή Δε Τα Άλογα Έτρωγαν Από Τη Μάνα Γη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.