Με την τραγωδία «Ευμενίδες» του Αισχύλου, σε νεοελληνική απόδοση Δημήτρη Γουσόπουλου, συνεχίστηκε η πέμπτη μέρα του «9ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος 2022», στην Αρχαία Μεσσήνη από τη Θεατρική Ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Γρεβενών.

Το έργο που παρουσιάστηκε στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης παρακολούθησαν μαθητές από το Γυμνάσιο Πεταλιδίου, το ΓΕΛ Γρεβενών, η θεατρική ομάδα της ROYAL Academy of Dramatic Art (RADA), MA THEATRE lab καθώς και σχολεία από το Άργος, το Πελόπιο Ηλείας και άλλα, τα οποία πραγματοποιούσαν σχολική εκδρομή στην περιοχή.

Συντελεστές του έργου:
Σκηνοθεσία Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Γουσόπουλος, φιλόλογος.
Βοηθός Σκηνοθεσίας, σκηνογραφία, θεατρική σιασκευή: Κατερίνα Παπαμιχαλάκη, θεολόγος.

Συμμετείχαν οι μαθητές:
ΔΟΓΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ , ΚΑΛΑΘΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ, ΛΕΤΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΜΠΑΪΝΕΤΑ ΑΓΑΠΗ, ΜΠΑΛΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΤΑΓΚΟΥΜΑ ΑΡΕΤΗ, ΝΤΟΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΝΤΟΛΙΑ ΧΡΥΣΑ, ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΙΑΜΙΔΟΥ ΚΕΛΛΥ, ΣΙΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΣΙΟΥΜΠΕΡΗ ΛΥΔΙΑ, ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΙΟΥΡΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΤΙΝΑ, ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΤΣΙΟΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΤΣΙΟΥΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ.

Το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος διοργανώνει ο Δήμος Μεσσήνης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Δείτε αποσπάσματα από την παράσταση:




Η Λυκειάρχης του Σχολείου Κατερίνα Παπαμιχαλάκη γράφει:

“Μια ονειρεμένη παράσταση της θεατρικής ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Γρεβενών. Κατά ομολογία των διοργανωτών η καλύτερη όλων” .

Εικόνες:




Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, η συγκεκριμένη παράσταση θα δοθεί και στο Καστράκι στις 24/6/22.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.