Εκλογές για την ανάδειξη Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε), Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε) της Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ Γρεβενών και της Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ Δεσκάτης, αντιπροσώπων για το 3ο συνέδριο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ καθώς και για την ονομασία της Παράταξης , θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8-Μαϊου-2022, στα Γρεβενά στο καφέ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών και στην Δεσκάτη σε αίθουσα του Δημαρχείου, απο τις 7 :00 το πρωί μέχρι στις 7:00 το απόγευμα.

Για όλα τα όργανα, ο σταυρός προτίμησης θα είναι ένας (1) και ισχύουν οι ποσοστώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 35 του καταστατικού. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν ως μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών.




Η Νομαρχιακή Οργάνωση Γρεβενών Θα εκλέξει 15 αντιπροσώπους για το Συνέδριο (10 στα Γρεβενά και 5 στη Δεσκάτη), επταμελή Ν.Ε και πενταμελείς Σ.Ε στην Τ.Ο Γρεβενών και στην Τ.Ο Δεσκάτης.

Οι υποψηφιότητες για όλα τα όργανα και για τους συνέδρους θα υποβαλλονται είτε ηλεκτρονικά μέσω φόρμας που θα αναρτηθεί στον ιστότοπο τπυ Κινήματος Αλλαγής ,είτε με email το οποίο θα αποστέλλεται στο ekloges8maiou@gmail.com μέχρι και την Τετάρτη 4-5-2022 και ώρα 14.00.

Κανένα μέλος δεν έχει το δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητα σε περισσότερα του ενός οργάνου ,έχει όμως δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σ ενα όργανο και επίσης για να εκλεγεί σύνεδρος.
Η προθεσμία απόσυρσης και παραίτησης από υποψηφιότητα εκπνέει την Πέμπτη 5/5/2022 και ώρα 12.00.

Για την ΝΟΕΣ
Ο Α Γραμματέας της Ν.Ε
Κλεισιάρης Κώστας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.