Οι δράστες αφαίρεσαν από εταιρεία, διάφορα έπιπλα συνολικής αξίας περίπου -3.000- ευρώ

Συνελήφθησαν άμεσα χθες (17-04-2022) τις μεσημβρινές ώρες στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 39 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι ημεδαποί χθες το μεσημέρι, αφαίρεσαν από εταιρεία στην πόλη της Φλώρινας, διάφορα έπιπλα συνολικής αξίας -3.000- ευρώ και στη συνέχεια αφού τα φόρτωσαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Το ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε άμεσα, σε περιοχή της Φλώρινας, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, όπου και συνελήφθησαν οι δράστες, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα έπιπλα, καθώς και ένας μεταλλικός κόφτης.




Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. όχημα ως μέσο τέλεσης της πράξης και ένας μεταλλικός κόφτης, ενώ τα προαναφερόμενα έπιπλα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.