Στην τελική ευθεία μπαίνει η έναρξη της ανάπλασης της 13ης Οκτωβρίου στην πόλη των Γρεβενών καθώς ξεκίνησε και επίσημα η διαδικασία του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την κατάθεση προσφορών και την επιλογή αναδόχου.

Το εμβληματικό αυτό έργο – που οραματίστηκε και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή – αναμένεται να αλλάξει ριζικά τη σημερινή εικόνα της κεντρικής μας οδού αφού προβλέπει μια σειρά εκτεταμένων και καθολικών εργασιών, προϋπολογισμού 3.640.800 ευρώ, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το αστικό περιβάλλον για οδηγούς και πεζούς.




Η υπογειοποίηση του δικτύου ρεύματος, η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, η κατασκευή υπερυψωμένων διαβάσεων, η ανακατασκευή των τοιχίων του γηπέδου, η  δημιουργία κυκλικών κόμβων, η αναδιαμόρφωση των χώρων στάθμευσης και η ανανέωση φωτισμού και εξοπλισμού είναι μερικές από τις πολλές τεχνικές παρεμβάσεις που μελετημένα σχεδίασε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.