“Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι της πραγματοποίησης του: The Wall party στο Ηχοδρόμιο, ΠΟΤΕ δεν θα προβλέπαμε πως η αποδοχή του κόσμου θα ήταν αυτή!!.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το πως νιώσαμε και το πως υποδεχθήκαμε χιλιάδες κόσμου (2.342 άτομα), στο πρώτο -μετά απο 31 χρόνια- party που ήρθε να φέρει μνήμες μιας άλλης δεκαετίας.
Ευχαριστούμε ολόθερμα όλους τους φίλους και γνωστούς που ανταποκρίθηκαν στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Star Media Group: (AETOS-GREVENA, STAR-FM.GR, STAR FM 933).
Ήταν μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στην καρδία μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους ανθρώπους από το ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτός τους, ώστε να νιώσουμε σαν να ήμασταν στη WALL.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον ιδιοκτήτη Αντώνη Βλάχο, από την πρώην επιχείρηση της WALL, ο οποίος κάθισε μαζί μας έως αργά. Ο Δημήτρης Λιοσάτος δεν είναι πλέον στη ζωή και ο Χάρης Δουμένης που έμεινε μαζί τους μέχρι το 1985, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Ελπίζουμε να είναι παροδικό.




ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους DJ που “παρέλασαν” από τα πλατό του.. χορού:
Τάκη Βάιο, Χρήστο Κυρατζή, Κώστα Καντηράνη, Κώστα Λέτσιο, Κώστα Καραγιάννη, και τον κορυφαίο (μάλλον -δικαιωματικά- πήρε τα περισσότερα εύσημα) Γιάννη Τότσικα.
Να πω, πως και η αφεντομουτσουνάρα μου ήταν εκεί.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο WALL PARTY”.

ΥΓ: Και δεν είναι απειλή. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξανανταμώσουμε!!

Χρήστος Μίμης




Ακολουθεί το (part2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.