Δείτε ποιος αναλαμβάνει νέος Δήμαρχος
Είπε και το ‘κανε.  Μετά την κόντρα που ξέσπασε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Περιφερειακού Συμβουλίου, ανάμεσα στους Γιώργο Δασταμάνη και Γιώργο Κασαπίδη αναφορικά με τα έργα του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, (δείτε την είδηση εδώ), φαίνεται πως τελικά ο Περιφερειάρχης έπεισε τον Δήμαρχο Γρεβενών, για τα έργα που έγιναν στα Γρεβενά, με τον δεύτερο τελικά να υποβάλει την παραίτησή του, όπως ήδη ο ίδιος  είχε αναφερθεί.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας όπου δεν αναφέρονται έργα στον Δήμο Γρεβενών, εδώ



Στην συνέχεια, ο Γιώργος Κασαπίδης ανέφερε ότι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα: η μελέτη και κατασκευή του αρδευτικού δικτύου των Καρπερών και του Ταξιάρχη, υπηρεσίες τηλεϊατρικής, ενώ δρομολογήθηκαν ο δρόμος Γρεβενών -Σαμαρίνας αλλά και το Αστεροσκοπείο του Όρλιακα.

Σύμφωνα με τον νέο ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ και το ΦΕΚ: Α 114 20060608, που τέθηκε σε ισχύ: 01.01.2007, την θέση του παραιτηθέντος Δημάρχου, αναλαμβάνει ο έταιρος υποψήφιος Δήμαρχος, που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές που πέρασε στον 2ο γύρο των εκλογών όπου ήταν ο πρώην Δήμαρχος, κ.Δημοσθένης Κουτσίδης. (Δείτε το ΦΕΚ εδώ)




Star-fm.gr: “Καλό μήνα”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.