Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή ΣΙ

Ο Γρεβενιώτης, (από τον Αγιο Γεώργιο), της 348 Μοίρας Τακτικής Αεροπορίας και πρώην Διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Καραμεσίνης αναλαμβάνει τα ηνία της Σχολής Ικάρων.

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητή ΣΙ

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Διοικητή της Σχολής Ικάρων (ΣΙ), από τον Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Βασιλείου στον Υποπτέραρχο (Ι) Κωνσταντίνο Καραμεσίνη, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.




Στην τελετή που χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, παραβρέθηκαν Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), διατελέσαντες Διοικητές της ΣΙ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και σπουδαστών Παραγωγικών Σχολών, διδακτικό και πολιτικό προσωπικό, καθώς και Απόστρατοι Αξιωματικοί της ΠΑ.




Δείτε τον νέο Διοικητή, με τον συνεργάτη μας, Γιάννη Μπαϊνέτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.