Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί

Συνελήφθησαν χθες (07-03-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 32χρονος και ένας ανήλικος 17 ετών για ληστεία, καθώς και για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, κατά περίπτωση.




Ειδικότερα, προχθές (06-03-2022) το βράδυ, ο 17χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πλησίασε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή της Κοζάνης, μόλις αυτή εξήλθε από τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και με τη χρήση βίας, κατάφερε και αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα, ενώ ακολούθως επιβιβάστηκε στο πορτ-μπαγκάζ Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ο 32χρονος και απομακρύνθηκαν από το σημείο αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και μετά από επισταμένες αναζητήσεις των προαναφερόμενων αστυνομικών και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, το ανωτέρω όχημα εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε πλησίον της πόλης της Βέροιας, όπου παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο 32χρονος, οι δύο (2) ημεδαποί οδηγήθηκαν στην πόλη της Κοζάνης και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -85- ευρώ, ενώ σε περιοχή της Κοζάνης ανευρέθηκε η αφαιρεθείσα τσάντα, η οποία και αποδόθηκε στην υπάλληλο της επιχείρησης. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το ανωτέρω όχημα ως μέσο τέλεσης της ληστείας.




Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.