Προς:

Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλο Μαρινάκη

Γραμματέα Οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανό Κονταδάκη

Κοινοποίηση :

Βουλευτή Γρεβενών Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Πάτση

Πρόεδρο ΔΕΕΠ Γρεβενών Νέας Δημοκρατίας κ. Λεωνίδα Τεντόγλου

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Οι μέρες που διανύουμε είναι παρά πολύ δύσκολες λόγω των συγκυριών με την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία και όλοι μας στεκόμαστε με οποιοδήποτε τρόπο κοντά στον Ουκρανικό λαό.

Μετά λύπης περιερχόμαστε στη δεινή θέση , όσο και αν προσπαθήσαμε να αποφύγουμε με μεγάλη υπομονή και σύνεση , να επικοινωνήσουμε τα ατοπήματα που βιώνουμε στην Δεεπ Γρεβενών ΝΔ.




Το προηγούμενο διάστημα μια διαρκής παραφιλολογία πλανιόταν στη πόλη μας περίτης μησυμμετοχής στη κοπή της πίτας της Δεεπ Γρεβενών μέρους των εκλεγμένων  μελών του διοικητικού συμβουλίου της Δεεπ ΝΔ Γρεβενών.

Με τη παρούσα επιστολή οι υπογράφοντες θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η μη παρουσία μας στη κοπή της πίτας ήταν Συνειδητή και συγκεκριμένα προέκυψε λόγω της αναγκαστικής επιλογής ημερομηνίας κοπής από το Πρόεδρο της Δεεπ σε πρότερο χρόνο, χωρίς να μας ενημερώσει αλλά απλά να μας το ανακοινώσει.

Αποκλειστική ευθύνη για όλο αυτό έχει ο Πρόεδρος της Δεεπ κ. Τεντόγλου ο οποίος δρώντας κατά μόνας  προτείνει και αποφασίζει από μόνος του χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του τις προτάσεις-αιτιάσεις των υπολοίπων δημοκρατικά εκλεγμένων μελών της Δεεπ Γρεβενών (ακούει και λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη των διορισμένων εξ αυτού στελεχών σε τομείς της Δεεπ ) οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις του δημοκρατικά εκλεγμένου οργάνου.

Η Δεεπ έχει ρόλο να συγκεράσει όλες τις απόψεις και να εισακούει τις προτάσεις όλων των μελών της και να βρίσκεται κοντά στη καθημερινότητα του πολίτη μεταφέροντας τους προβληματισμούς τους στα κατάλληλα θεσμοθετημένα όργανα του κόμματος όπως και στους θεσμικούς δημοκρατικά εκλεγμένους φορείς της περιφέρειας μας (βουλευτή, δήμαρχο, περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχη ή σε  οποιοδήποτε άλλον μπορεί να προσφέρει λύση.)




Η ενασχόληση μας με τα κοινά του τόπου έχει ως εφαλτήριο τη προσφορά μας προς όλο το κοινωνικό σύνολο και όχι την επιδίωξη προσωπικών μικροπολιτικών συμφερόντων.

Γερομίχος Ελευθέριος

Γκάνης Γρηγόριος

Γκαντήραγας Λάμπρος

Ούρδα Σπυριδούλα

Τζάτζης Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.