Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός σκιέρ, ο οποίος βρέθηκε εκτός των οριοθετημένων πιστών του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας, και ζήτησε βοήθεια καλώντας με το κινητό του έναν φίλο..

Αναλυτικά:




Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΤΟΥ-ΓΡΕΒΕΝΑ, ο συγκεκριμένος σκιερ, (snowboarder), 24 ετών από την Πτολεμαΐδα Κοζάνης, βγήκε πριν από λίγη ώρα από τα όρια του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας. Αντιλαμβανόμενος πως δεν μπορεί να επιστρέψει, αφού βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή, κάλεσε με το κινητό τηλέφωνο έναν φίλο του και αυτός ενημέρωσε τους υπευθύνους του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Αμέσως “χτύπησε συναγερμός” και μετά από λίγα λεπτά η Ομάδα Διάσωσης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου της  Βασιλίτσας,  επικοινώνησε μαζί του και αναμένεται η .. περισυλλογή του από τους ανθρώπους της ομάδας.

Μιλώντας στον Star-fm 933 μέλος της Ομάδας μάς μετέφερε: “Ευτυχώς είχαμε καλή μέρα σήμερα και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα να τον εντοπίσουμε. Η Ομάδα μας κινήθηκε άμεσα, και αναμένεται η επιστροφή του. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγαίνουμε από τα όρια του Χιονοδρομικού. Αν τα καιρικά φαινόμενα ήταν διαφορετικά, ίσως ακόμα να τον ψάχναμε“…




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.