Πραγματοποιήθηκε σήμερα (25-01-2022) το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, η τελετή παράδοσης-παραλαβής σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού, συνολικής αξίας -74.378,92- ευρώ, από τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Γρεβενών, κ. Γεώργιο ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Θωμά ΝΕΣΤΟΡΑ, προκειμένου ο εξοπλισμός να διατεθεί για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών των Διμοιριών Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν -28- πλαστικές ασπίδες, -73- διηθητικά κάνιστρα προσωπίδων, -83- προσωπίδες χημικών ουσιών, -20- προστατευτικοί θώρακες και -73- κράνη. Με τον εν λόγω εξοπλισμό ενισχύεται περαιτέρω, η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των αστυνομικών υπηρεσιών στην εκπλήρωση της αποστολής τους, προς την κοινωνία και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών κ. Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αξιωματικοί Διμοιριών Υποστήριξης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργάνων Αστυνομικών Δυτικής Μακεδονίας.




Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Θωμάς ΝΕΣΤΟΡΑΣ εξέφρασε την ευαρέσκειά του στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρό της, κ. Γεώργιο ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ, για την ευγενική αυτή δωρεά, τονίζοντας ότι η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες έχουν ως προτεραιότητα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ παράλληλα τόνισε τη σημασία της συνέχισης της ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των Φορέων, προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ, δήλωσε πως η εν λόγω δωρεά, έγινε αναγνωρίζοντας τη δύσκολή αποστολή και τον επίπονο καθημερινό αγώνα των αστυνομικών που με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για τη διασφάλιση της προστασίας των πολιτών, με αφορμή την επίσκεψή του στην ακριτική περιοχή του Έβρου, ενώ εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση, αλληλεγγύη και τον σεβασμό του, ενισχύοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο των αστυνομικών.

Δείτε εικόνες:




Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του εξοπλισμού, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για τη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού, στις Διμοιρίες Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.