Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές για το 2021, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες προτιμήσεις στην ψηφοφορία του κόσμου που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ.




Ο κορυφαίος αθλητής στο άλμα το 2021

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους και κορυφαίος άλτης εφέτος στον κόσμο με βάση την επίδοση του, Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς), αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς που πέρασε στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες ο τίτλος πήγε στην 4η των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης).

Ο Μίλτος Τεντόγλου συγκέντρωσε 3.859 ψήφους, ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής (Απόλλων Πύργου) ακολούθησε με 527 και ο Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ) με 320. Η Στεφανίδη επικράτησε με 2.449 ψήφους, ενώ δεύτερη ήταν η 8η ολυμπιονίκης του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 1.333 και τρίτη η επίσης 8η στους Ολυμπιακούς του Τόκιο στο επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009) με 720.

Κορυφαίος αθλητής κάτω των 23 ετών εδώ




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.