Παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες  Ευφροσύνη Ντιό  και Λάμπρος Χατζηζήσης

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας, πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Γρεβενών, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της περιοχής μας.




Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών κ. Ευφροσύνη Ντιό καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λάμπρος Χατζηζήσης

Οι βασικές προτάσεις και κοινοί στόχοι που συνδιαμορφώθηκαν κατά τη συζήτηση με σκοπό την τόνωση της επιχειρηματικότητας έχουν ως εξής:

– Η συμμετοχή των επιχειρήσεων της Π.Ε. Γρεβενών, σε εκθέσεις κατά το νέο έτος 2022, με χρηματοδότηση της συμμετοχής τους, από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.



– Η οργανωμένη προώθηση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών σε δημοφιλή σημεία μεγάλων αστικών κέντρων, όπως οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ.

– Η εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων για συμμετοχή σε εκθέσεις από το Σχέδια Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

– Η συμμετοχή σε θεματικές εκθέσεις ξύλου.

– Η πραγματοποίηση εκπαιδεύσεων των επιχειρηματιών σχετικά με τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις.

– Η αναγκαιότητα συμπλήρωσης αναφορών από τους συμμετέχοντες μετά το πέρας κάθε έκθεσης, για την εξαγωγή συμπερασμάτων, σχετικά με την αποδοτικότητα της συμμετοχής τους.

Κοινή επιθυμία και στόχος όλων, όσων συμμετείχαν στη συνάντηση, είναι η αγαστή και συστηματική συνεργασία, για την επίτευξη του κοινού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.