Γρεβενιώτισσα και Γρεβενιώτη

ΜΕΛΗ, ΦΙΛΕΣ και ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!

Συμπολίτες μας!

Στις 5 Δεκέμβρη με την μεγαλειώδη παρουσία σου έστειλες το μήνυμα:

Το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μας και των μεγάλων αλλαγών, το ΚΙΝΗΜΑ  ΑΛΛΑΓΗΣ είναι εδώ, έτοιμο μετά το βάρος που σήκωσε μόνο του και τις μεγάλες ευθύνες που ανέλαβε και που δεν του αναλογούσαν, μετά την σπάταλη και ασύνετη διαχείριση της εξαετίας Κ. Καραμανλή (2004-2009) για την σωτηρία της πατρίδας και την αποφυγή της άτακτης χρεοκοπίας και τις ολέθριες συνέπειές της, στην μεγάλη πολιτική, κοινωνική και οικονομική (χρηματοπιστωτική) κρίση του 2009.

Είναι έτοιμο ξανά να λάβει τον ιστορικό του ρόλο, για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα ώστε να προχωρήσει με ασφάλεια και επιτυχία στην επούλωση των πληγών της δεκαετούς κρίσης που επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο με την πανδημική κρίση, να σταθεί δίπλα στον άνεργο, στη νέα γενιά, στον αδύναμο, να οργανώσει το νέο παραγωγικό μοντέλο αξιοποιώντας τη γνώση, την δημιουργικότητα και το νέο επιχειρηματικό πνεύμα των Ελλήνων, ενσωματώνοντας τη σύγχρονη τεχνολογία και την πληροφορία, σε μια εποχή πράσινης μετάβασης που πρέπει να είναι κοινωνικά δίκαιη και να ωφελεί τους πολλούς, τον λαό και όχι τους λίγους, με ασφάλεια, ειρήνη και συνεργασία στην ταραγμένη εποχή μας.

Αυτό προϋποθέτει ένα ΠΑΣΟΚ, ένα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  μεγάλο, ισχυρό, ανοιχτό στην κοινωνία, δημοκρατικό, ανανεωμένο σε ιδέες και πρόσωπα, σταθερό σε αρχές και αξίες και ανεξάρτητο από κηδεμονίες και συμφέροντα.

Στις 12 Δεκέμβρη συμμετέχουμε μαζικά και πάλι στην μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας και επιλέγουμε αυτόν που μπορεί να μας οδηγήσει και να εγγυηθεί με σιγουριά  τις μεγάλες αλλαγές και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις  που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Αυτό μπορεί να το υπηρετήσει καλύτερα και για το Κίνημά μας και για την πατρίδα ο Γ. Α. Παπανδρέου!

Ήταν και είναι πάντα ο πολιτικός των ρήξεων, των μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων και της αποκέντρωσης ( ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)της διαφάνειας (ΔΙΑΥΓΕΙΑ) της αξιοκρατίας ( OPEN. GOV- ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ), του ψηφιακού εκσυγχρονισμού του κράτους (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΝ, ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) , του ελέγχου και της πάταξης της διαφθοράς ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ για το μαύρο χρήμα, ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΣΟΡ με 2% κ.α)…

Είναι ο πολιτικός των ανοιχτών διαδικασιών ( εκλογή προέδρου από την βάση, μέλη και φίλους), της δημιουργίας των ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ( ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ), ο πολιτικός της ανανέωσης που ανέδειξε εκατοντάδες νέους στα δημόσια πράγματα όχι μόνο ως πρωθυπουργός αλλά ακόμη και ως νεαρός υπουργός τα πρώτα χρόνια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ. ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ), είναι ο πολιτικός των ανοιχτών οριζόντων , αυτός που έβλεπε δεκαετίες μπροστά (ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ) όταν οι άλλοι μιλούσαν για «πράσινα άλογα»…

Με την εμπειρία διαχείρισης κρίσεων, την γνώση, τις διεθνείς σχέσεις ( Πρόεδρος της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ) στην περίοδο των μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και της αβεβαιότητας ( περιφερειακές συγκρούσεις, προσφυγικές ροές, κλιματική αλλαγή) είναι ο πολιτικός που με ασφάλεια θα αναλάβει ευθύνες και θα πάρει θέσεις για το συμφέρον της χώρας.

Αυτός που μπορεί να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό του σήμερα, της στασιμότητας, του ακραίου λαϊκισμού, της αδικίας και των κοινωνικών ανισοτήτων, αυτός που μπορεί να είναι κοντά στα προβλήματα του λαού, χωρίς να σκέφτεται τις «καρέκλες» ή το μοίρασμα της εξουσίας…

Αυτός μπορεί να ενώσει, να μεγαλώσει την παράταξη, να την κάνει ξανά ουσιαστική δύναμη αυτόνομης πολιτικής παρέμβασης και εξουσίας…

Συμπολίτη και συμπολίτισσα

Γρεβενιώτη και Γρεβενιώτισσα

Στις 12 Δεκέμβρη μπορείς να δώσεις  μαζί μας, δύναμη στη δύναμή σου.

 Να δώσεις αξία στην ψήφο σου,

Να ξαναφέρεις την ελπίδα και στην προοπτική στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, στην Ελλάδα μας, στον τόπο μας, στα Γρεβενά!

Στις 12 Δεκέμβρη. Στηρίζουμε και ψηφίζουμε μαζικά για πρόεδρο

Γ. Α. Παπανδρέου

Στηρίζουν οι:

Δημήτρης Ψευτογκάς, Ορθοπεδικός Χειρουργός π. Περιφερειακός Σύμβουλος  και υποψήφιος Βουλευτής

Γκαλογιάννης  Βασίλειος, Υποψήφιος Βουλευτής

Ουζουνίδης Άρης π. Ευρωβουλευτής ,π. Νομάρχης  Μαγνησίας και υποψήφιος Νομάρχης Γρεβενών

Ζιώγας Αθανάσιος Δικηγόρος  τ. Δήμαρχος  Δήμου Γρεβενών

Μασμανίδης Νικόλαος ,  Ιατρός  π. Δήμαρχος  Δήμου Βεντζίου

Κόγιος Ζήσης Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Δεσκάτης

Ορφανίδης Χαράλαμπος  Αντιδήμαρχος Δήμου Δεσκάτης

Κουρτίδης Νίκος, Πρόεδρος κοινότητας Ελευθέρου

Παναγιωτίδης Νικόλαος , π. Πρόεδρος Κ. Ποντινής

Γεωργόπουλος Αχιλλέας

Ζαγκανίκας  Συμεών

Καζαντζίδης Κωνσταντίνος

Κίτσιος Γεώργιος

Καζαντζίδου  Παρθένα

Κυριαζίδου Γεωργία  Εκπαιδευτικός

Λαζάρου Βαΐτσα , Εκπαιδευτικός

Μίχου  Δέσποινα , Εκπαιδευτικός

Μπαρτζώκας Δημήτριος

Μίχος  Κωνσταντίνος

Νούτσος Αθανάσιος , Εκπαιδευτικός

Ντανάσης Χρήστος

Παπανικολάου Νικόλαος

Σέντζας Δημήτριος , Εκπαιδευτικός

Σπυριδόπουλος  Παναγιώτης

Χάϊτας  Θεοχάρης

Χερίδης Γεώργιος , Δικηγόρος

 Ζιώγας Αθανάσιος,

Ζιώγα Ευαγγελία

One thought on “Γρεβενά || ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ: “Στις 12 Δεκέμβρη, στηρίζουμε και ψηφίζουμε μαζικά για πρόεδρο Γ. Α. Παπανδρέου” – Δείτε ποιοί Γρεβενιώτες τον στηρίζουν (ονόματα)”
  1. Καστελόριζο !!! η στενή μνήμη είναι το πρόβλημα τον συμπολιτών μας και μετα έπονται τά υπόλοιπα προβλήματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.