Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία  καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου. Είναι μια ημέρα που αποτελεί αφορμή για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων μας, με στόχο τον επαναπροσδιορισμό της στάσης απέναντι στα άτομα με αναπηρία.

Στο πλαίσιο αυτής της ημέρας, ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Γρεβενών κ. Τζάτζης Κωνσταντίνος και η Προϊσταμένη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών κα. Σβώλη Περιστέρα συνοδεία τεσσάρων μαθητών του σχολείου επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών κ. Αθανάσιο Φωλίνα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας, συζητήθηκαν τόσο οι δράσεις του σχολείου όσο και ζητήματα που απασχολούν εκπαιδευτικούς και μαθητές και θα μπορούσαν να κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο του σχολείου και δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε δράση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.