Τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του Δήμου Γρεβενών παρουσίασε ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Δασταμάνης στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2021 το Δημαρχείο στο πλαίσιο πολιτικής του περιοδείας.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ.Δασταμάνης έδωσε βάρος στην καλπάζουσα ανεργία που πλήττει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους αλλά και στο δυσβάσταχτο κόστος θέρμανσης, το οποίο κάθε χειμώνα ταλανίζει τους δημότες του τόπου μας.
 Ο Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε επίσης στη δραματική έλλειψη προσωπικού των Δήμων όλης της χώρας σε συνδυασμό με τη διαχρονική υποχρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης από την πολιτεία, ιδίως του Δήμου Γρεβενών όπου οι ανάγκες λόγω έκτασης και ορεινότητας είναι ιδιαίτερα αυξημένες.
 Ο Γιώργος Δασταμάνης τόνισε ακόμη τις συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλει η Δημοτική Αρχή με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση και τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας καθώς αποτελεί τον βασικό πυλώνα της τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή των Γρεβενών.
 Γραφείο Τύπου Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.