Εθιμοτυπική επίσκεψη
Με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών κ. Αθανάσιο Φωλίνα συναντήθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγων Γρεβενών στο πλαίσιο μίας σειράς προγραμματισμένων εθιμοτυπικών επισκέψεων σε φορείς του τόπου.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα η Π.Ε. Γρεβενών λόγω της τρομακτικής αύξησης των κρουσμάτων, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και οι συνέπειες της πανδημίας στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Δημάδης αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο Λιανεμπόριο και γενικότερα στην επιχειρηματικότητα των Γρεβενών με το κλείσιμο των επιχειρήσεων λόγω της πανδημίας, προβλήματα που όπως τόνισε είχαν ως αποτέλεσμα τη μεγάλη μείωση του τζίρου με αποτέλεσμα σήμερα μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να βλέπει το μέλλον του αβέβαιο. Τέλος ζήτησε από τον κ. Φωλίνα την ουσιαστική παρουσία της Περιφέρειας δίπλα στον Εμπορικό κόσμο των Γρεβενών.




Από την πλευρά του ο κ. Φωλίνας δεσμεύθηκε σε μία πιο άμεση συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο ενώ τόνισε ότι θα είναι αρωγός κάθε νέας καινοτόμας δράσης που θα έχει ως στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Παρασκευαϊδης, Μαρία Καναλίδου, Γιάννης Βασδάρης και Βασίλης Κυριακίδης.

Με εκτίμηση
Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.